FILM STRAX

Hej här har ni mig igen då, nu snart tänkte jag byta om till en sovtröja och sedan
sätta på en film och bara mysa alone oh däää. Imorn äre tänkt att jag och eve ska på stan med lille simon
dådå oh fika och så, får se om jag får hem något :) men nu ska jag röra på mina ben
 och plocka undan lite bara i rummet fast de inte finns nått att plocka undan precis men nått skit finns de. Skriver mera imorn sleep tight allihoppa puss.

En ful bild på eve och simon, haha skojja bara.
Godnatt :)


Härlig onsdag


Bild från rohdos.

Blev inget inlägg igår kväll, men jag och eve va ialf ute och cykla och svängde för bi min mormor och morfar i skarphagen och hälsa på dom lite åt glass och snacka en massa skit bara trevligt trevligt. Sen åkte vi vid kvart över 11 och svängde för bi tim och snacka med han lite, sen hemmåt och satte på en film och myste :)


idag vakna jag och eve vid 12 och gick uppåt och åt frukost, sen gick vi ner och bytte om till bikini och la oss i den härliga värmen till lite över 3, och sen duscha och nu är vi i fräsch oh så efter att man vart insmörjd med kokos olja så nu känner man säg fräsch igen. Får se vad vi ska göra dådå laga mat snart tror jag börjar bli lite små hungrig, men skriver mer ikväll pusselipuss.


Världens sämsta blogg kan jag lova...

Hejhej, känner att de här är världens sämsta blogg.. Och de kan ju bro på lite att jag inte uppdaterat och de ska jag börja med nu varje dag, eller kan ju inte lova att de kankse blir varje dag men ska försöka en då!


Idag då så har jag solat från halv 1 till 4 en aning varmt är det ju faktisk men ska fan inte klaga nu är solen här och då kan den lika gärna stanna här med. Snart ska jag träffa min babe eveline hon sover hos mig i natt så de blir väl mys och ladda ner nån film och nått gott att äta, innan så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, vi är väl ute ska jag välk tro och hittar på nått. Som sagt ska försöka blogga mera har inte vart så kul att göra de precis men så kan man ju känna ibland kankse? :) Kan nog slänga in ett inlägg senare med men annars hare bra.

( Vill göra om min header med för den är så jävla ful och tråkig, men eftersom jag inte bloggat så har jag inte tänkt på de, men en ny skare ialf bli)


Med bästa bella !

Hej längesen ! :)
Just nu sitter jag inne på bellas tolett och hon håller just nu på att sminka sig.
När hon är klar så ska vi ner till pizzerian och äta pizza skit gott :* men nu har jag inget mera att skriva så
vi hörs förmodligen puss !

bella på bild så söt så!

söndags kväll

hallojsan
idag så vakna jag och eve vid halv 2, log och drog oss en lång stund sen gick
uppåt och åt frukost.
Vid halv 3 så gick vi ner och la oss på altanen och sola, sen vid halv 5 kom tim och dom 3 vännerna till han på cyklar vid mig, så då kom dom där på baksidan och va med oss ett tag, vid halv 6 så åkte dom och eve och bada och jag orkade inte följa med så jag tog mig en varm dusch, och nu är jag fräsch och sen ska jag träffa eve och tim förmodligen, och hon sover här med in att igen ithink :) Men nu ska jag klä på mig puss :*
visst är vi söta? tycker jag ialf haha.

hos eveline nu

hej, jag är super duper dålig på sånt här haha vet...
Just nu är jag hos min babe evline, hon håller på att packa lite för i natt sover hon
hos mig mysigt, vi år se vad vi gör senare går ut och
gör nått eller tankar hem en film eller nått, får se hur de blir med den saken :)
Ha en härlig lödags kväll puss på er :*

RSS 2.0