Skolfotto -.-

hejsan påer i dag hade vi skolfotto vetfan hur jag blev de hära året asså, såg säkert ut som ett stolpskott som dom de gamla skolfottona -.- men hoppas de blev bra :) men iallafall har ätit och tränat gick faktiskt bra på träningen i dag. Så snart ska jag duscha av mig svätten och sen läsa på lite spanska glosor så ni får ha de så jätte bra gullungar, pusspåer! :*

skola sen stan med min mupp anna! :D

tjenamors, idag har det vart som vanligt skoldag, sluta halv 2, sen cykla jag och anna ner till stan och kolla lite
träffa fanny och ellinor sen plocka vi upp anni och fanny på vägen sen åt vi, sen gick anna och jag vidare och kolla lite, vi pröva en mjukis dress otroooligt skön och mysig i rosa med (a) sen vid halv 7 kan jag tro så cykla vi hem och då färga mamma håret på mig sen nu sitter jag och ser fångarna på forttet dö bra (y)
ska snart ta ut min turban på huvet och se hur håret vart.
puss och kram! ♥

Några bilder på mig och anna och dom mysiga mjukis dressarna!







rubrik

tja snyggingar kom hem för en timme sen, jag och eve har sprungit runt strömmen  2 varv jävligt bra och nöjd (y) vi vet inte riktigt vad vi ska göra i dag vi får se :)

3 bilder från i dag :)



                                       tja! :D

tjena mitten bena :D

ska berätta om går dagen.
gick i skolan till 3 ungefär, eve följde med mig hem så åt vi lite och sen satt och kolla på tv, sen skulle hon köpa innebandy skor som jag med borde göra snart ;o men iaf sen satte jag mig vid datan och sen åt jag mat.
Vid 9? kom adnan, robert, alen och charbel till mig vi gjorde inte så mycket haha eller alen hållde på att driva med
en på min msn och bajs och sen skratta vi en aning, härliga killar är de :D sen kom eve senare och då så skulle dom dra robert fick skjus hem på moppe av cahrbel och adnan och alen gick så vi gick lite med en bit. Sen knalla jag och eve vidare hem till henne, jag lovar blev trött direkt :o vid 12 gick jag hem och sen satte mig vid datan ett tag sen la jag mig, de va fredagen de :)

i dag då rå äre lördag och i dag ska vi i mitt område på kräfftskiva men eve och jag ska bara äta sen vill vi inte mera så vi går hehe :p men aa de blir att träffa eve, messa om ni vill träffa oss :)

pözzzzzzz! :*

hej påer

Har inte skrivit sen måndas eller tisdags men så blire i bland :) i alf i dag sluta jag vid 3 gick hem och satt mig framför tven och somna till dö skönt va dö trött. Sen så åt jag och efter följde jag med upp på träningen men träna inte hade sån mnesvärk och ont i huvet och trött -.- men aa och nu sitter jag här och ska strax gå in i duschen och duscha i hjäl skönt värre, me nu ska jag göra det pusssselipuss påer sweetnowsar :*

Första skoldagen efter sommarlovet!

Namen hejsan sväjsan, i dag vakna jag och anna runt 8 gick upp och fixades oss sen vid kvart i 10 kom eve sen gick vi mot skoooooooolan... bajs att skolan ska börja igen gaska tråkit fast ändå roligt att träffa alla i klassen igen :D Vi fick en massa pappren, scheman, och massa annat skit mega mycket information också. Vi sluta efter lunch och då så gick eve och jag till halvars och åt glass vare gott eller vare gott amanda? jätte gott :D sen gick vi och då träffar man på adnan, alen och robert och då va vi med dom ett tag sen kom ibbbe med, jaa ni skratta en massa haha mobilen xd men aa sen gick vi hem och såg på tv, sen gick eve för hon skulle träffa tim ett tag, blir väl att träffa dom sen för hon gick ju bara i från mig :( nää skojja hon fråga :) men aa har inte mycket mera att skriva så puss påer! :*

HAHAHAHA
NI KAN FÅ MINA GLAJJOR OM JAG FÅ MIN TELEFON !!

Anna sover här :D

Va på stan med mamma och alice i dag, efter de träffa jag anna och sen mötte vi adnan och robert :D Vi gick runt lite och så och hade kul som snus, sen så gick vi hem till anna och så packa hon sen gick hem till mig för hon ska sova hos mig. I morgon blire första dan i skolan och anna och jag är inte trötta, vi somna runt 3 -.. får inte fårsätta att va upe så länge nu när skolab börjar och skit.

jag och anna  blött hår, efter en dusch kanske man ska säga :)

lillharis fick va med på bilden som haris vann åt mig på agustifesten :D



                             Godnatt säger vi då! :*


Tack för tre underbara dagar med er på agustifesten!






                             Kärlek till er, älskar er !

:D?

Vilka ser man och träffar imorn på rixfm festivalen? :D

hej snyggisar!

idag har jag vart på stan med mamma och mormor, hitta en väska som jag fick tack så mycket mamma, sen kolla jag på kläder med men de ska jag köpa på fredag och söndag :) sen när jag kom hem så fika jag och mamma sen åt mat, vid 8? så kom eve och becca till mig så va i ute och gick lite, sen vid 10 drog jag hem.


Fick bli en bild på mig och älsklingen som jag älskar mega mycket! ♥

tjenixen

Sitter här och kollar ut i fönstret så spööööööööööööööööööregnar det och oscaaaar :O, fybövulen säger jag bara träningen blev inställd för de och utebion vet jag inte om de blir att gå på i dag i de hära piss vädret -.- aja vad ska man göra hmm... har iaf städat mitt rum i dag och vart duktikt typiskt inneväder för de eller vad säger ni?
Men aa får väl se vad som händer med den hära dagen dådå, puss !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Måndag
Ska skriva om gårdagen, jag gick till linnea vid 5 och sen vänta vi på vaneza, bellen och isabelle, sen när dom kom så ringde vi på en massa dörrar i lägenheterna brevid och fråga efter kakao tillslut fick vi tag i de :D hehe vi baka brownies, jag och vaneza åt mäst vi mådde fan illa efter usch haha så vi la en hawaii hatt över för vill bara inte se de mera :p, sen kom linnea källström med. Sedan började vaneza bli lite busig så la mousse i linneas hår haha och då började alla göra de förutom jag för jag gömmde mig bakom nån jävla klädhängare ahahha xd mousse krig blev de av allt haha herregud va man skratta då ;o sen duscha vaneza och isabelle håret för de blev jätte mousset bellens med igentligen men hon sket i att tvätta det, sen vid 10 drog jag hem, de va går dagen de :)

Bilder



jag i en hawaii hatt gullig ;o


glassyren

så blev den efter att den har vart i ungnen, sen skär man upp dom i bitar.

bellen och isabelle skärde upp gurka sen la de i en skål
och dränkte dom med salt ;o


                               Fanungar älskar er! <3

Sitter här hemma hos eve

Och gör inte så mycket vi ska snart se en film vi ladda hem i går, jag vet vad du gjorde förra sommarn och sen finns det en som heter jag vet fortarnde vad du gjore förra sommaren, en skräck film för dom som inte vet, jätte bra är dom faktiskt :) men nu ska vi byte om till myskläder och sen ta fram chips och dricka och godsaker att äta, puss :


                                    hösten 2008



!

Haris är bättre på fotboll en vad Kempis är !


Ska alldeles strax duscha =)

Har tränat och ätit precis så de blir att dushca av sig svättet nu, tog död på mig i dag på träningen fyfan har dö ont i vaderna, har inte tränat eller ens sprungit eller nått på sommarlovet måste fan göra dä... men aa nu känns de ju bra eftersom jag nu har tagit död på mig att de är gjort för i dag :) men nu sks jag , hoppa, skutta eller springa in i duschen herrå påer ! :D


Mohombi - Bumpy Ride


den hära låten är dö bra ;o


Lovekiller med Darin, höjer man extra mycket blir låten bättre ;)

 




TJA PÅER :)

Idag har jag vart på maxi köpte ett par springskor och shorts, sen när jag kom hem åt jag och sen kom fanny till mig.
Sedan gick vi ut och gick runt och sen kom becca ut och då träffa vi henne med, vi gick till vildbergen och satt på ett dagis och prata och sen gick till centrum och köpte tuggumin. Sedan vidare hem till mig och hoppa studsmatta lite, becca drog vid 10 ungefär och fanny vid kvart i 11 och nu sitter jag och redigerar bilder och skypar med eve :D
ha en bra kväll/natt puss påer lovers !

Bilder tjommer :D







                                        love you !


Träning :D

Hejhej :D
nu starx blire att dra sig till träningen, har inte tränat på hela sommaren så nu är jag i gång igen, ska bli dö skönt att börja igen att springa måste få upp konditionen tills vi börjar med bandyn, längtaaaaaaar :D, Men aa nu ska jag fylla vatten flaska och ta på mig skor sen åka, ha de bra så länge sötisar, pusssss (K)


tjatja amandaaaaa här :D

Har inte skrivit på en eller två dar men de blir så ibland.
Men idag så har jag träffat anna och leo kul kul :) Vi gjorde inte så mycket i början kolla på new moon, sen åt vi och sen gick ut och gick runt lite, sen drog vi till anna igen så bytte hon om sen gick hon till sin pappa och jag hem och duscha sen kom anna och leo till mig sen gick vi till ifk matchen, dom mötte hammarby i dag värdens liv brajobbat men ifk va med 1-0  (y) hehe, sen gick vi runt lite igen och sen träffa vi adnan, ralle och sen hans kusin sen drog jag, anna och leo vid kvart över 10 kanske den va? hem till mig, de första jag gjorde va och äta nått och dom andra gick ner och gjorden nått ;), sen vid halv 12 drog de två människorna för då slängde jag ut som med huvet föra :D, nää skojja bara :), men aoo nu sitter jag vid datan och gör nothing ska lägga mig strax tänkte jag är lite trötter. Sov gott gullungar och puss påer! :*




hejsan

Idag vakna jag runt 12 i dag, gick upp och åt frukost med syster sen gick ner och städa rummet och duscha.
Vid runt 5 kom eve till mig. Sen vid 10 över 6 åkte vi ner till stan och åt på Butlers DÖÖÖ gott åt plankstek, kommer en bild på de. :D sen efter åkte vi hem, jag och eve gick till eve och packa och lite så och nu sitter vi här som två pajjaser och skrattar åt ingenting HAHA, men pusssssssss på dagen :*





Maten puss på den :*


Vad skulle jag göra utan dig allrabästavän?♥


Gå in alla på gluvies facebook och komentera ''gilla''

http://www.facebook.com/pages/Oscar-Gloveus/142413932450254?ref=ts
Han bad mig lägga in det här på bloggen för att ni ska komentera eller nått haha :p

godmorgon och godmiddag kanske man ska säga haha ;p

Idag väckte pappa mig vid halv 11 satte på tven och såg på våra bästa år. Sen somna jag om till halv 1 då jag gick upp och åt frukost efter det så satte jag mig vid datan och kolla olika bloggar och så. :) Nu mera ska jag börja platta håret lite och så och klä på mig, sen får jag se vad som händer med livet, får se vem jag träffar och så, ha det bra så länge, föresten det är sol och fint väder ute yeeees :D

Får bli en bild på mig, eve, mirza och loiy från sommaren 09
 saknar det enormt mycket :( ♥

Och en bild på loiy och mirza från nyår, bästa killarna !


Godnatt söta tjejer och killar !


Nu ska jag sleepa sovgott alla och vakna med en underbar dröm! ♥

sötnosar, hej påer :)

Har inte skrivit på 2 dar inte bra, men nu skriver jag :)
Hej igen, i dag vakna jag runt lite över 12 gick upp och
åt frukost och såg på våra bästa år, sen gick jag ner och
duschade och gjorde i ordning mig. Efter det så börja jag
fixa och trixa lite med header, så svårt och
veta hur man vill hare, men ingen blev bra -.- jävla skit....                            
Sen gick jag upp och åt med min underbara familj :)                                                                                                                       
Sedan gick jag till eve efter maten, gick hem runt 12 och nu
sitter jag här och ska försöka med ännu en ny header, får
se hur den blir och så, blir säkert skit av den med -.- men aja          
pusspåer ! :*



Bilder på mig och becca, oseriösa bilder med olika stilar ;)

HAH









                                                                      
        A                              LOVE YOU !                 R 



Blogg

Dom som har blogg? Vill ni bli länkade på min blogg så är det bara att komentera och skriva era bloggar som komentar eller på msn så sätter jag dit er blogg som länk på min blogg. :)

Tjena :D

Sitter i eves säng nu och har precis gjort i ordning mig och satt på mig mys kläder i dag för det är typiskt söndags slapp i regnet också :) lite skönt i bland är det faktiskt :)
Becca kom nyss också vi får se va vi hittar på, men jaa nu ska jag va lite social med dom andra två sötnosarna.

Morgonen - förmiddan
Idag vakna jag och eve vid 2 typ och låg i typ en och en halv timme, sen gick upp och gjorde frukost sen efter de satt vi på en film och såg klart den. Efter det så rörde jag på fläsket och gjorde mig i ordning mig lite och nu är jag klar och nu börja eve att göra ordning sig :) Och nu är vi klara  och klockan är 18:51 och blir klara nu, bara legat i sängen hela dan haha skönt är det faktiskt :p men nu så får ni ha det bra pusselipuss :**


Hos Eveline <3

Tjena mitten bena :D
Sitter hos eve nu och vi har precis ätit, lite gott vare faktiskt :o vi tänkte sätta på en film med också, de gillas (y
Vi vet inte precis vad vi ska se för film men kankse någon beck film, himlans länge sen man såg dä, i allafall jag och eve ;o men jaa vi får väl se vad det blir :) Men aa jag sover hos henne i natt mysigt :) Vi får väl se hur länge vi håller oss vakna hehe brukar bli runt halv 4, 4 sen så somnar man men inte när man är själv, jo fast i bland :p
Har inte så mycket mera att säga en att ni får ha det så bra och att ni sover gott inatt för det tänkte jag göra :D
pussssss :*

En bild från idag :)

Några små bilder från kvällen/natten hos älsklingen eve <3

Eves saltgurkor :p



                                      jag älskar dig !


RSS 2.0