Byter bloggisen

Nu byter jag blogg till devote.se och se hur de är där och ska bli mera uppdaterad av mig.
finns på amandaeckerbrandh.devote.se puss.

You Sang To Me

Hej hopp gummi snopp! Börja vid tio över 8 idag som alltid, hade första världskriget förhör idag gick hyfsat bra faktiskt eller känns som de iallfall. Sluta halv 4 gick hem och sen gick till eve så gjorde vi nudlar, de äger hehe, efter ett tag kom Sebastian och Tim också. Vid 5 gick jag, Tim och Sebbe hem till mig för Eve skulle till sin mormor och äta, dom drog sedan till träningen vid kvart över 6. Har precis fixat och målat naglarna och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Bloggar imorn och jag kommer ihåg de pusshej.


Plugg

Hej alla söta människor! Idag har jag spelat match, förlora med 6-3 men vi hade ändå jävligt bra spel idag och de gör ju matchen lite roligare kanske när de går bra fast vi förlora. Fick till en asist iallafall bra mig. I fredags va jag på Kapten röd konsert, så jävla dåligt de inte va då, va en upplevelse faktiskt att få kolla när han sjunger live och stå längst fram kunde inte bli bättre med min snyggingar Eveline och Anna!

Just nu sitter jag i sängen och pluggar so: första världskriget och som alltid måste jag ha nått och äta på när jag pluggar så fick bli chips, helgen är ju inte över än menar jag så gör inget bara äta ihjäl fan. Får se vart denna söndag tar mig sen efter pluggandet, men ni får ha en fortsatt skön söndag, puss påer.

Lite smått från konserten!
image description
image description
image description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
Åter till pluggandet dårå..


Close your eyes baby and lend me your finger together we walk out as one.

Hej flíckor och pojkar, är verklige usel på att blogga  men de är inget roligt att skriva ett inlägg utan bilder fast jag har 80 mappar med bilder, ojävlar räkna de nu :o Men vill ha nya bilder och lägga ut, dom bilderna är från 1-4 år tbx även när man va liten, hur kul är de då att lägga ut någon bild på dedå som troligtvist redan visats i bloggfan haha.

Nae men åter om min tröttiga dag då, vakna runt kvart i 7 fixa till mig och gick till skolan första dagen i skolan för i år och den va världelös, sluta halv 4 härligt start, YAH! Hela klassen har nog vänt på dygnet, vi börja tio över 8 och de kommer några halv 10 och en halv 11 haha, en aning seg och trött är man ju blir nog att lägga sig skapligt idag, lycka till mig :) Nu strax ska jag gå uppåt till köket och äta i hjäl med mat är vrål hungrig, så ni får ha en fortsatt bra tisdagskväll.

Puss på er fan :*


And you learn like a shadow flows in the rain Like a foreign flame in the dark Showing you the way!

Hej bloggen, jag är verkligen världelös på att blogga, vet fasan inte varför, men bara är det helt enkelt.

Idag gick jag upp vid 8 för jag va barnvakt så jävla gulligt är det men barn så de är sjukt, tänk och ha en liten på ett och ett halft år en liten skatt så gosigt hihi, men AS jobbigt hon skulle ta ner allt hon såg och måste röra allt så till slut orka jag inte, har inte gott upp så tidigt på hela lovet, men gick sen ner och la mig i sängen och såg på tv sedan somna de kan vart de bästa. Vid halv 7 vare träning iallafall första för i år, de va skönt vare. Imorn ska jag spela norrköpings innebandy cup i stadium arena som förra året, försöker tagga mig själv hehe och de går väl så där men någon match måste vi vinna, skulle inte va så dumt och vinna alla matcher men då äre kämpa som gäller! Nu ligger jag i sängen och ska strax sätta på en film och försöka sova men de kommer inte va lätt eftersom jag somnat run 5-6 alla dar typ, men får försöka, ska upp vid kvart över 7 halv 8 ungefär för de är samling vid halv 9 så de är nog ganska bra om jag försöker sova tidigare en annars. Nae vilken onödig information men nu fick de bli så, sovgott hörrni pöss.

Min nyårsafton 2011

Hejhej godingar, har ni haft en bra nyårsafton? De har väl jag hyfsat haft iallafall. Min nyår tillbringades hos Eveline med lite folk, känner att min nyår kunde vart roligare, men de va kul så länge de vara. Blev rena lattjolajban sen efter ett tag. Vid tjugo i 12 gick vi utåt för att smälla raketer och sen fira att ny året 2012 kan börja! Sen gick jag och Eve till lidel och träffa Fredde ett tag och snacka med honom. Sedan gick vi tbx till dom andra och gick in igen, fan va kallt de va ute, hade ingen känsel kvar i händerna fast jag hade vantar och fötterna va jätte kalla dom med naefy inget skönt alls, kan nog vart den kallaste dag/natten på hela året. Vid 4 drog dom hem iallafall, jag och eve åt lite sen la oss i sängen och såg film, vi somna väl runt 6-halv 7 och vakna 3, sen låg vid där och dega hel dagen och såg film oh åt pizza som frukost höhö. Vid 8 gick jag hemåt och nu sitter jag i sägen och skriver de här och ska strax sätta på en film och mysa ner mig i sängen. Men ni får ha det så bra kramar och pussar på er :*

Några bilder från igår, orka inte ta kort så mycket eller ladda upp alla, men lite tråkiga fick de bli.
                      


RSS 2.0